søndag 18. september 2011

Pengepung og hals

Nå har jeg hatt lang bloggpause og grunnen er at vi har vært på ferie. Herlig ferie, men alltid deilig å komme hjem. I ferien har jeg holdt på med noen prosjekter, men når man holder på med mange prosjekter samtidig så tar det langre tid å få noe ferdig. :) Her er to ting som er ferdig!


Denne pengepungen eller pengeboken ble jeg veldig fornøyd med! Trodde jeg kom til å plages mer (jeg knoter det alltid til på symaskin) enn jeg gjorde, men gikk over all forventning. Klarte til og med å komme gjennom limeprosessen uten å søle lim... :)

Inni har jeg et grått stoff og utenpå ser dere selv :) Det er vatt og vliselin, så den er stødig og god. Det var en god oppskrift og den kjøpte jeg på nettet av: www.veskedilla.no.


Så strikket jeg en hals på ferien. Den er strikket i mirasol og oppskriften er fra sandnes. Det er flette mønster, men en kjempe enkel hals å strikke. Kan både surres to ganger,


og tre ganger rundt halsen.

Så håper jeg at det ikke tar like lang tid før neste gang jeg blogger. Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. det va en utruli søt liten pengepung :) og den halsen så veldig deili ut! æ kan jo ikkje sånn der flettestrikk, men det må jo finnes enklere halsa å strikke..

  Æ håpe på en liten tur til Tromsø i begynnelsen av oktober..thomas hadde nåkka jobb-greier der oppe da, så tenkte vi kunne ta turen, hele familien :)

  SvarSlett
 2. Så fin hals:) Klør det garnet?

  SvarSlett
 3. Heia Katrine! Klarer ikke helt å bestemme meg om det garnet klør eller ikke. Ull klør ikke på meg, men noen som prøvde den synes den stakk litt. Men når jeg får vasket den tror jeg det blir helt bra! Fin genser du holder på med forresten! :)

  SvarSlett