torsdag 20. oktober 2011

Sparkebukse i ull
Endelig klarte jeg å gjøre sparkebuksa til Gustav ferdig og det var på tide, for den er ikke mer stor enn den må være!! Kanskje nesten litt i minste laget.. Får håpe at han er i denne størrelsen ei lita stund så vi får brukt sparkebuksa litt. :) Den er strikket i lanett og det er gått med 2 nøster av hver farge. Det er litt mer enn det står i oppskrifta.  Jeg tror de har beregnet litt lite garn i oppskriften. Oppskriften er i et sandnes hefte. Hvis noen lurer på hvordan så skal jeg finne det ut til dere :) Jeg har strikket den litt lengre i ryggen enn det skulle være (9 omg), glad var jeg for at jeg har gjort det! :)

4 kommentarer:

 1. Ååå, den va fin! nydelige farga på en nydelig gutt :) va den vanskelig å strikke?

  SvarSlett
 2. Hei Christine! Nei den er ikke vanskelig å strikke, men det tar bare litt tid.. :) Får du tid å strikke noe for tiden? Klem

  SvarSlett
 3. Nja, når kvelden kommer og Erling omsider har lagt sæ så e det greit å ha nåkka å koble av med.. kanskje hvis æ strikke den i 9 mnd, så har æ god tid på mæ :)men æ e jo ingen ræser med strikkepinnan, så går ikkje så fort og ikkje skjønne æ alt heller, så de fleste prosjekt må en par tura innom mamma i løpet av prosessen ;)

  SvarSlett
 4. Hei og takk for hyggelig kommentar hos meg. Hvis du sender meg epostadressa di til meg på gyldenkron,at,hotmail,dot,com, så skal vi se hva vi kan få gjort :)

  SvarSlett