søndag 11. mars 2012

Bæ bæ lille lam lue


Denne luen er strikket av mor åse garn som er kjøpt på Rema 1000. Den skulle egentlig strikkes i dale babyull. Dermed ble den alt for liten til en baby. Sjekket ikke strikkefastheten og da blir det slik. Uansett så er mitt tantebarn kjempe glad for den passer til dukken hennes! Godt den kommer til nytte i alle fall. Trur den passer supert til en baby born dukke. Pinnenummer er 2,5 mm.

Oppskriften er forresten kjøpt her: http://www.joridweb.com/butikk/butikk.html

6 kommentarer:

 1. nusselig den var :) har du forresten noe erfaring med "pickles"? er det greie oppskrifter?

  SvarSlett
 2. heia! Ja æ har strikket noe fra pickles. Det kommer litt an på hva du skal strikke. Noen str synes jeg er grei, mens andre blir for små/stor. Hva skal du strikke?

  SvarSlett
 3. har ikke bestemt meg enda. Tenkte kanskje en sånn Pelle-jakke. Hva har du strikka da? har du bestillt garn derfra eller bare brukt noe annet?

  SvarSlett
 4. Jeg har strikket rett vest, vaffellue og en ting til som jeg ikke husker i farta. De har vært helt fin i str. Men vet at andre har strikket noe som har blitt alt for lite. Men jeg vet ikke om noen som har strikket Pelle jakka.. har bestilt garn der fra, det er et herlig garn. jeg har bestilt tjukk albulita og pickles extra fine merino. :)

  SvarSlett
 5. Det va ei søt hue :)Skal si du e flink..så masse fine sydde, hekla og strikkating. Selger du?? :)

  SvarSlett
 6. Lue skal vi ordne Marlene! :) Hvordan farge vil du ha på den og vil du ha den i ull?

  SvarSlett