lørdag 26. mai 2012

Vest til guttVi er så heldige til å være gudforeldre til en herlig liten gutt som nettopp er blitt døpt, og selvfølgelig må han jo få litt strikk fra gudmor og gudfar i dåpsgave. Jeg liker så godt vester til gutt, da jeg synes det er så anvendelig plagg. De kan bruke den lenge og kan brukes på mange måter, enten med body under eller skjorte.

Garn: 2 nøster Babysilk fra du storeAlpakka
Pinne: 3 mm
Mønster: Vest til rakkerunger fra Marte Helgetun

6 kommentarer:

 1. Så oppskrifta hos cecilie, og synes den va utrulig fin :) e det babysilk alpakka du har strikka med, eller ed et et garn som bare hete "babysilk"?

  SvarSlett
 2. Heia! Det e nok babysilk alpakka :) huska ikke helt i farta hva garnet het så jeg skrev det jeg trodde.. :) hva strikker du nå christine?

  SvarSlett
 3. Den blei jo kjempefin:D Heldig liten gutt! Fortsatt god pinse til dåkker:)

  SvarSlett
 4. tja, strikke bare en hals til Erling..har vært bissi bissi med eksamen og greier i det siste, så har blitt lite tid til ting æ har hatt lyst til. Nu driv æ å teste ut å tegne mønster til mæ sjøl..*spennende*
  Har vært borti baysilk alpakka tidligere. Utulig hærlig garn! kor mange gram brukte du til en sånn vest?

  SvarSlett
 5. Jeg brukte ca 1,5 nøste til str 6-9 mnd. Gleder meg til å se det spennende prosjektet ditt! :) fortsatt god pinse til dere!

  SvarSlett
 6. Så søt denne var! Jeg er veldig enig med deg. Jeg elsker vester :) Min gutt er veldig varm så vest er liksom en grei måte å sikre at han i allefall har på seg litt varmt på vinterstid.

  SvarSlett