søndag 17. juni 2012

Bukse

Min første sydde bukse. Gikk greit å sy, men synes at mønsteret var litt vid og jeg måtte fikse selv rib kant i ben og i linningen. Ble noen småfeil her og der, men det kan jeg rette opp til neste gang. :)

Mønster: Barnetøj 0-3 år av Hanne og Sofie Meedom
Størrelse: 92
Stoff: Jersey til rib fra stoff og stil og isoli (mener jeg det er) som er kjøpt i en stoffbutikk.

6 kommentarer:

 1. hehe, der har du skaffa dæ boka av Meedom :) buksa va kjempefin! så morsomt med ribb med mønster på i livet og på beina..det va lurt! bruke du rettsøm for å sy lue eller en type "overlock" søm?

  SvarSlett
 2. Kjempefin!! Du er virkelig flink med symaskinen:-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Christine og Guro! Litt artig at æ sydde bukse til Gustav, meeen den passa perfekt til Ulrik. Så æ vet nu ikke helt kor flink æ e.. Christine: Æ bruke en overlock søm ja. en som kaste og syr rett samtidig. Har du prøvd dæ på lue?

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, æ har prøvd mæ, men ble ikkje helt fornøyd med mønsteret æ laga..huff, nu sku vi bodd nærmere hverandre :/ hadde du laga mønster sjøl, eller har du et ferdig et du har brukt? æ sku kanskje tipsa dæ at mønstran til Meedom e stor. Lure faktisk på om størrelsan i den boka va nåkka annerledes enn man e vant til (trur str 74 f. eks va 1-1,5 år), så da e det lett å blingse! æ sydde buksa til en 1-åring, og det ble bukse til storebroren på 3 år..

   Slett
  2. Æ har et enkelt mønster til lue, æ kan jo scanne det til deg om du er interesert?

   Slett
  3. Ja, går det an å scanne? det blir ikkje for stort? tar gjerne i mot :)

   Slett