søndag 16. september 2012

Sommerstrikk


Et baktusskjerf i bomull tenkte jeg var fint å strikke i varmere vær. Nå synes jeg egentlig at baktusskjerf er ganske kjedelig å strikke, men denne gangen gikk det fort. Satt på verandaen i sommervarmen på Kreta og strikket på kveldene etter at barna var lagt. Deilig av og til å ha et strikkeprosjekt der man ikke trenger å følge så mye med men bare strikke i vei og drømme seg bort. :) Kreta var forøvrig en helt herlig plass å feriere på!

7 kommentarer:

 1. Nydelige farver på skjerfet :) Blir artig å se det ferdig.

  Enig med deg, Kreta er vidunderlig :) Skal dit på fredag - og har selvfølgelig strikketøyet med ;)

  Takk for hyggelig hilsen i min blogg - jeg følger deg, du lager så mye flott og inspirerer meg! Går fint så langt med Mariusen jeg holder på med (midt mellom x antall andre prosjekter)

  Ha ei flott uke

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) skal prøve å legge ut et ferdig bilde av skjerfet for det er straks ferdig. Tenkte jeg skulle hekle en kant rundt. :)

   Åhh så deilig å dra til Kreta nå! Hvor på Kreta skal dere? Ha en riktig god tur! :) Hva slags feriestrikk skal du ta med? Blir spennende å se hva du har laget! :) Ha en fin uke du å! :)

   Slett
 2. Stilig!! :) hjemme og klar førr mæ og ho L-I? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thanks. Jepp æ e klar for å møtes! :) Til helga kanskje? Fredag?

   Slett
 3. Så fint bilde! Så ut som en herlig plass å sitte og drømme seg bort med strikketøyet:)Hvordan garn har du brukt? Så veldig fint ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja det var helt herlig å drømme seg bort.:) Lengter allerede tilbake. Garnet er det jeg kjøpte på pinnsvindesign. Det som du kjente på og som er i 100% bomull. Var veldig mykt å deilig det garnet og jeg likte det kjempe godt. Men klarer jo selvfølgelig å ikke huske navnet for lappen med info har jeg ikke lenger..

   Slett
 4. Hærlig farge på garnet, glede mæ til å se det ferdig :)

  SvarSlett