torsdag 28. mars 2013

Reste vest

Sorry for lang bloggtørke. Det er ikke det at jeg ikke har strikket ting, det er bare det at jeg ikke har fullført prosjektene 100 %. Jeg levner alltid å sy inn tråder og knapper.

Jeg har også funnet ut at jeg bare skal bruke restegarn fremover, som jeg har gjort med denne vesten. (jeg har allerede brutt dette da jeg var å kjøpte garn for 3 uker siden, men mer om det senere.. :))

Vesten vil jeg ikke røpe ennå hvem den er til, for jeg har ikke gitt den bort ennå. Noen må bare vente i spenning om den dukker opp :)

Strikkefakta om vesten:

Mønster: Strikkevest for rakkerunger av Marte Helgetun se her
Garn: Rester fra Sandnes alpakka, brukte ca 75 g til hele vesten.
Pinne: 3,5 mm


 Elsker disse fimoknappene som jer har kjøpt hos pinnsvin design. link her
Har ikke fått brukt de ennå, men på denne vesten prøver jeg meg med en av froskeknappene. Den traff ikke helt i grønnfargen på garnet, men synes den frisket litt opp allikevel.


Ønsker dere samtidig en RIKTIG GOD PÅSKE!

9 kommentarer:

 1. Det var en kjempefin vest :) er du fornøyd med mønsteret? -er litt på jakt etter et godt mønster til vest, da det jeg prøvde sist var aaalt for stort.. God påske til deg og dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia! Tusen takk. Er kjempe fornøyd med mønsteret! Anbefaler å strikke den! En annen vest jeg har strikket og er kjempe fornøyd med er her: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b19&d_id=20&lang=no Går det bra med dere og den nye lille prinsen? Klem :)

   Slett
  2. takk for link. Det var jo en kjempesøt vest, og er lagt til i prosjektlista ;) Går veldig fint med oss, vår nye hverdag og med minstemannen. Eirik, som minsten heter, har så langt vist seg å være relativt rolig og sover mye. Vi håper dette er noe som vedvarer :) Tenkte meg nordover til Tromsø en gang til våren, så da kan vi jo prøve å treffes. Klem tilbake og god påske til deg og dine.

   Slett
 2. Så skjønn:-) Fine farger! Du er jo kjempeflink å bruke fra lageret! Jeg prøver på det og, men går stadig vekk på en smell:-p

  Fin påskehelg til dåkker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia! Tusen takk :) Ja enn så lenge bruker jeg fra lageret! :) Er deilig, men minker ikke så masse egentlig. Må treffes når du kommer hjem! :) Klem :)

   Slett
 3. Herlig vest - og knappene er jo "til å spise opp" :)

  Håper påsken har vært flott

  Klem nordfra

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia! Ja liker de knappene :) Påsken har vært flott men gått så fort! ;) men det gjør det vel alltid! Håper du å har hatt en fin påske! Klem

   Slett
 4. Tusen takk for den flotte vesten.Vi gleder oss til den passer :-) Og frosken er jo så søt :-) Skal sende deg bilde første gangen Julian har den på seg :-)Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra du likte den! :) Gleder meg til bilde :) Klem

   Slett