søndag 7. april 2013

Strikkemaskinen mormor

Vet ikke hvordan mormor klarer det, men hun strikker ullsett til gutta i en fei. Å vi setter så stor pris på det! :)

Her har hun strikket ski VM-genseren 2013 med tilbehør. Storebror var så fornøyd over å ha sammen genser som Petter Northug. :) Mønster heftet på denne genseren finner dere HER


Mormor har også strikket to gensere til. Den blå genseren er fra det nye heftet ifra Sandnes. Dere finne oppskriften HER Det er modell 9 hun har strikket.

Så var det lillebror sin tur. Den er også fra Sandnes og det er en skikkelig guttegenser synes jeg. Liker den utrolig godt! Er det noen som er interessert i det mønsteret så finner dere det HER


God kveld alle sammen :)9 kommentarer:

 1. Herlige plagg og den mammaen din er virkelig en strikkemaskin ja;-)Så storebror U med den grønne og hvite VM-genseren på irl og den var virkelig flott - både mønsteret og fargekombinasjonen! Godt at man har andre som strikker til de små også:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er kjempe deilig at andre strikker. De vokser så fort så når hun strikker slipper de å ha ullbukser midt på leggen.. :)

   Slett
 2. Så flotte klær på så flotte gutter :-) Synes bildene med VM genserne gir julestemning. Mormor er virkelig flink, og eplet faller ikke langt fra stammen det heller :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe julestemning ja, du kan så si! Bildet er tatt på søndag så det vil si vi er langt unna vår her i nord.. :) Klem

   Slett
 3. Herlige varme plagg til guttene :) Heldig er de som har ei så fingernem mormor :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er supert! :) Ha en fin dag! :)

   Slett
 4. Hei! Du må nesten sende meg adressa di :)

  SvarSlett
 5. VM geseren er virkelig fin (hadde ikke sett den før nå). Så heldig guttene er som får strikketøy både fra mor og mormor!

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg har fortsatt ikke fått adressen din. Sikker på at du har sendt til @hotmail.com?

  SvarSlett