tirsdag 28. mai 2013

Hurra jeg vant!

Jeg var for noen dager siden så heldig å vinne en gibort hos Synnøve. Hennes inspirerende blogg finner dere her. Ta en titt innom der for hun lager mye fint.


Jeg var så heldig å vinne en heklet kurv og to nøster med extra fine merino fra pickles. Liker det garnet godt og jeg gleder meg til å finne et passende prosjekt for disse nøstene!

Deilig å endelig kunne vise frem noen andre bakgrunner en snø merker jeg. Plutselig forsvant snøen og blomstrene spirer. Vår og sommer er en tid jeg trives godt med! 


Så over til en lue jeg har strikket. Den er jo ikke helt forenelig på denne tiden av året, men jeg er utrolig dårlig på å gjøre ferdig prosjekter (derav lite blogging). Jeg har nesten alltid bare ha trådene igjen å sy før jeg avslutter prosjektet. Rilleluen er strikket i restegarn og oppskriften er fra mirrevirres blogg.

Ha en fin kveld! :)


5 kommentarer:

 1. Gratulerer med premien:-) Blir spennende å se hva du finner på å strikke med den!

  Fin lue! Den fikk jeg også lyst til å strikke. Du er altså så flink å bruke restegarn:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! :) Begynte bra med å bruke restegarn, men er redd jeg øker restegarnlageret fortere enn jeg klarer å bruke det.. :)

   Slett
 2. Så hyggelig å se gaven i dine omgivelser - gleder meg til å se hva du tryller frem av nøstene :) Kjempefin rødfarge på den lua di :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gaven! Kjempe fin kurv du har heklet! :)

   Slett
 3. Herlig premie! Og lua du har strikket er jo bare råflott :)

  VARM sommerklem nordfra :)

  SvarSlett