mandag 18. april 2011

Genser med rundfellingDenne genseren er strikket i størrelse S. Den ble alt for liten, men heldigvis passet Amalie den. Glad er jeg for det, for jeg liker ikke å rekke opp ting. Men blir irritert når mønsteret ikke passer helt. Så da er det bare å gå i gang med å lage en ny genser som er litt større....

8 kommentarer:

 1. Hei! Fin genser, kva for mønster har du brukt?
  (fint om du kan svare på min blogg) :)

  SvarSlett
 2. Takk for info! Har ikkje heilt bestemt meg kva for genser eg vil strikka, men dette er iallefall ein sterk kandidat :P likar så godt når det er stjernemønster på :) Men eg fann ikkje det hefte på sandnes garn sine sider, men kanskje ein strikkebutikk har det isåfall :) Men var det noko merkelig med størrelsane sa du?

  SvarSlett
 3. Oj, denne kjente jeg igjen! Mamma strikket den til meg i lyseblått.Triplex- garn.Tidlig 80 tall. Har den ennå!

  SvarSlett
 4. Flott genser:) Hvor er mønsteret fra og hvilket garn har du brukt?

  SvarSlett
 5. Ååå, den var fin. Skikkelig fin ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk, hyggelig å høre! Kunne gjerne tenke meg å strikket den en gang til, med lengre armer og lengre bole. :)

   Slett
 6. Kan du legge ut navnet på mønster og leverandør?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Klart jeg kan! Mønsteret er hentet fra sandesgarn sitt til fjells hefte nr. 0611. Genseren er nr 20 i dette heftet. Ser at heftet er utgått, så det ligger i sin helhet her: http://www.sandnesgarn.no/gratisoppskrifter/utgatte-hefter/86846bfb-abf1-4395-b6f2-9a398c3885fc Garnet jeg har brukt til genseren er peer gynt. Å som du vil se har jeg strikket den nøyaktig slik som den er i heftet. Men skal du strikke den, anbefaler jeg å strikke den lengre i armer og på bolen. Lykke til! Hilsen Ann-Katrin :)

   Slett