tirsdag 27. september 2011

Mammasmykke og flere luer

Jeg om min gode venn Guro har laget oss hvert vårt mamma smykke.  Inspirasjon til disse smykkene fant jeg på en blogg som jeg dessverre ikke husker navnet på. Men alt som er brukt til smykke er kjøpt på panduro hobby.


Så jeg og de luene. Som jeg skrev til de forrige luene jeg laget, så har jeg laget seks luer og jeg har gjort de samme feilene på alle. Men nå tenkte jeg at NÅ må det gå! Så jeg la i vei med godt mot og her er resulatet. Er mer fornøyd men kanskje ikke helt i mål. Den er godt brukende, men den er litt skjev i toppen..
 Så siden dette er en gave til to små, en jente og en gutt, var jeg nødt til å lage en til mens jeg var i farten. Å denne ble jeg faktisk veldig fornøyd med! Er spent om disse to søte små liker luene. Håper ikke de er blitt for stor. Mønsteret og fremgangsmåten har jeg hentet her: http://fargebarn.blogspot.com/2011/04/hvordan-sy-en-lue.html

2 kommentarer:

  1. Skal hilse fra Stine og si at Isak elsker monsterlua si. Han nekter å ta den av, sover tom. med den. Så det er jammen en suksess :-D

    SvarSlett
  2. Så artig å høre! :) Nå har jeg vært i Berlin å handlet mer stoff, så du får si til Stine at om hun trenger flere luer er det bare å si ifra. :)

    SvarSlett