onsdag 19. oktober 2011

Pengebok av melkekartong
 Bare en liten hobbyting som er rask å lage. Jeg hadde lyst å prøve meg på en sånn pengebok og fant oppskriften her: http://stinessdesign.blogg.no/1312354355_pengebker_av_melkekar.html

Noen som forresten har noen tips til hvordan jeg skal få vekk flekken jeg har fått på speilreflekskameraet? Jeg har forsøk å vaske av, tatt av linsen, men uansett hva jeg gjør så får jeg ikke bort den flekken...

5 kommentarer:

 1. Jøss, den var fancy :) sorry at det ikke ble noe sammenkomst mandag likevel..jeg hadde virkelig gledet meg, men thomas kunne få hjelp til å innstalere varmepumpe tirsdag, så da måtte vi bare vende nesa hjemover. Jeg klarer forresten ikke se flekken du snakker om..men om det ikke hjelper å vakse, er det da et hakk eller ei ripe du har fått i linsa?

  SvarSlett
 2. Ja hadde å gledet meg til å se deg igjen! Vi må ta det neste gang du er her. :) Ser du den flekken på det midterste bildet som er på pengeboka? den er overalt. Tok bilde av Gustav i sted å han fikk den flekken i ansiktet hele tiden.

  SvarSlett
 3. aha, der var en flekk ja.. tror du må snakke med noen på en fotobutikk, for det var da en merkelig flekk..
  Du, jeg så den flotte strikkepinne-lommetingen du og Linn Hege hadde sydd til Cecilie :) Har du noe oppskrift på den? mine strikkepinner ligger ennå i en liten plastpose..

  SvarSlett
 4. Yes den oppskriften ligger på www.pickles.no Æ sende dæ link på facebook :) Klem! Har du noen planer for neste gang du skal til Tromsø forresten?

  SvarSlett
 5. supert! Ser ut til at eksamen min blir 30. november, så kanskje æ og han Erling kan ta oss en tur i begynnelsen av desember :) vi får se med tia ka det blir til, men neste gang blir det uten gubben som plutseli må stresse heim igjen ;)

  SvarSlett