torsdag 24. november 2011

Litt av hvert strikk

Som dere ser er det litt av hvert strikk for tiden. Artig å ha noen prosjekt som ikke tar så lang tid! Halsen er strikket etter oppskrift fra et av sandnes sine hefter. Det er lagt opp 234 masker og strikket rundt. Kan ha halsen to eller tre ganger rundt halsen og det er 20 cm lang ca. Så er det blånisselue til Ulrik. Den er strikket etter en oppskrift kjøpt på nille. Ble faktisk overrasket over hvor greit det gikk med denne luen. Er ikke så glad i å strikke ting som skal toves. Tovet den to ganger. Først en gang på 40 grader i finvask, deretter 40 grader på lettstelt eller hva det programmet heter. 


Resultatet ble iallefall seende slik ut. Så denne blir pakket inn og blir en av julekalendergavene til Ulrik. Så gjenstår det å se om han blir å følge med på jul i blåfjell. :)


Så til en lue som gikk forholdsvis fort å strikke. Oppskrift er fra heftet fra dale som arne&Carlos har designet. Likte veldig godt fellingen på toppen. Strikket den på et halvt pinnenummer mindre enn det som står i oppskriften. Altså la opp på pinne 3,5 og strikket videre med pinne 4.

1 kommentar:

  1. Så flink og effektiv du er :-) Er også imponert over snekkeriene dine :-) Klem

    SvarSlett